Fatih Tezcan ağlayarak kürtaj videosu çekti, ardından helallik istedi

Yayın tarihi: 6 Ekim 2021 Çarşamba 9:37 am - Güncelleme: 30 Haziran 2022 Perşembe 9:25 am

AKP’nin trolü Fatih Tezcan geçtiğimiz günlerde tuhaf bir video çekti. “Kürtaja hayır” diyen Tezcan, videosunda sürekli ağladı. Dün de bir paylaşım yaparak helallik istedi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’i “arabuluculuk” için aradığının ortaya çıkması ile gündeme gelen Fatih Tezcan bu kez de “kürtaj” çıkışı yaptı.

Sosyal medya hesabından bazı paylaşımlar yapan Tezcan, “Hayatımın en ağır imtihanıyla imtihan ediliyorum. Bütün kardeşlerimden duâ ricâ ediyorum. Yayın yapabilecek durumda değilim. Hakkınızı helâl edin” dedi.

Geçtiğimiz günde kürtaj karşıtı açıklamalar yapan Tezcan, “Kürtaj bir bebeğin, rahman ve rahim olan Allah’ın annenin rahmine gönderdiği en güzel mesajın makaslarla bıçaklarla doğranmasıdır. Kürtaj bir insanlık suçudur, kürtaj bebek katilliğidir cinayettir. Kürtaja hayır!” dedi.

Sözlerini ağlayarak sürdüren Fatih Tezcan şöyle devam etti:

“Bir bebeğin sadece annenin kararıyla ya da sadece babanın kararıyla öldürülmesi insanlık suçudur, bu yasa da olsa kanun da olsa insanlık suçudur. ‘Benim bedenim benim kararım’ hoyratlığına hayır. Bu ilahi idareye, iradeye baş kaldırmakdır!”