Fatih Terim’in ‘Zorlu’ paylaşımına tepki yağdı

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 11:23 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2020 Çarşamba 11:23 am

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim PFDK kararlarının ardından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Terim, “Organize ve profesyonelce başlayıp, ZORLU geçen bir sezonu, ADALET arayarak bitiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı…” paylaşımında bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu’nun Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na (15) ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na (7) verdiği cezaların ardından sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Fatih Terim’den çok konuşulacak sezon değerlendirmesi

ZORLU CENTER GÖRÜŞMESİ

Terim daha önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Federasyon Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Zekeriye Alp’in İstanbul Zorlu Center’da yaptığı görüşmeye gönderme yaparak attığı ‘Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek..‘ tweetine bir yenisini ekledi.

Fatih Terim’den dikkat çeken ‘Zorlu’ göndermesi

İKİNCİ ‘ZORLU’ GÖNDERMESİ

Tecrübeli hoca twitter hesabından yaptığı paylaşımda bu kez, ”Organize ve profesyonelce başlayıp, ZORLU geçen bir sezonu, ADALET arayarak bitiriyoruz. Hakkımızda hayırlısı…” ifadelerini kullandı.


Terim’in bu paylaşımı kısa sürede binlerce etkileşim alırken TFF’ye bir gönderme olarak yorumlandı. Terim’in paylaşımına, kısa bir sürede 162 bin beğeni, 48 bin retweet ve 14 bin yorum yapıldı.

MHK Başkanı Zekeriya Alp’ten ‘Zorlu’ görüşmesi ile ilgili açıklama!

TERİM’E DESTEK YAĞDI

TERİM’İN PAYLAŞIMINA ELEŞTİRİ DE YAĞDI