‘Fatih Terim’i göndermek için bilerek oynamıyorlar!’

Yayın tarihi: 23 Aralık 2019 Pazartesi 2:01 pm - Güncelleme: 23 Aralık 2019 Pazartesi 2:26 pm

Galatasaray‘da alınan kötü sonuçların nedeni hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Son iddiaya göre ise; Belhanda, Feghouli, Jimmy Durmaz, Nzonzi ve Seri’nin Fatih Terim’i göndermek için iyi performans sergilemedikleri iddia edildi.

Fotomaç’ın haberine göre; Galatasaray’da yaşanan kötü gidişle ilgili pek çok dedikodu var… Fatih Terim kendini suçlu ilan etti. Kaptanları takımı suçladı. Muhalefet takımı iyi yönetemediğini iddia ederek suçu yönetime attı. Ancak son dönemde üzerinde pek durulmasa da enteresan bir dedikodu var.

O da Belhanda, Feghouli, Jimmy Durmaz, Nzonzi ve Seri’nin içinde olduğu grubun Fatih Terim’in yerine Fransız bir teknik direktör getirmek için bilerek oynamadıkları hatta sistemi baltaladıkları. Hatta bu isimlerin takımın diğer Fransızları Emre Akbaba ile Lemina’yı bile bu konuda etkilemeye çalıştıkları iddiası.

İddiayı daha da ilginç hale getiren ise bu gruba takım içinde birde muhalefetin olduğu. O grubu ise Belhanda ile büyük bir kavga eden Ryan Babel’in çektiği Hollandalılar oluşturuyor. Babel, Donk ve Ömer Bayram gibi Hollandalıların yanı sıra; Emre Mor ve Linnes’in de bu gruba yakın olduğu konuşuluyor.

Muslera ve Selçuk İnan’ın gruplaşmayı engellemeye çalıştıkları ancak başarısız oldukları ise aynı dedikodunun devamı olarak gündemde.