Fatih Terim’den telefon bekleyen 6 isim

Yayın tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba 9:23 am - Güncelleme: 27 Aralık 2023 Çarşamba 9:23 am

Yunanistan’ın Panathinaikos kulübünün futbol takımıyla anlaşmaya varan Fatih Terim’in yanında Necati Ateş, Mert Çetin ve Eray Sözen’i götürmesi bekleniyor. Şükrü Hanedar’ın Terim’in idari kadrosunda yer alacağı konuşulurken Selçuk İnan ve Hasan Şaş ile de iletişime geçeceği iddialar arasında.

Eski A Milli Takım ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunanistan’ın önde gelen takımlarından Panathinaikos ile re resmen anlaşmaya vardı. Yunan ekibi anlaşmayı, “Hoşgeldin İmparator Fatih Terim” başlıklı açıklamayla resmi internet sitesinden duyurdu. Böylelikle Terim Panathinaikos’un basketbol takımının başantrenörlüğünü yapan Ergin Ataman’ın ardından kulübün ikinci Türk hocası oldu.

Fatih Terim de transfer haberinin yayılması sonrası Ertuğrul Özkök’e açıklama yaptı. Terim iddialara ilişkin sorulan soruya, “Evet doğrudur. Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum.” yanıtını verdi.

Terim’in bugün Atina’ya giderek 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Terim’in Panathinaikos serüveni için yanında Necati Ateş, Mert Çetin ve Eray Sözen’i götürmesi bekleniyor. Aynı zamanda Selçuk İnan ve Hasan Şaş’ın da Terim’le birlikte olacağı iddialar arasında.

Fatih Terim anlaşmayı tamamladı, Acun Ilıcalı harekete geçti

Kaynak: TELE1