Fatih Terim’den taraftara mesaj

Yayın tarihi: 19 Eylül 2021 Pazar 7:16 pm - Güncelleme: 19 Eylül 2021 Pazar 7:16 pm

Alanyaspor’a kaybeden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim maç sonunda açıklamalar yaptı. Terim maç sonunda kadrodan ve seyircinin protestosundan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirerek “İçeride morali bozuk olan var, ağlayan var. Bu hoş değil” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor yenigilsi sonrası yayıncı beIN Sports’a kadro seçimiyle ilgili konuştu, “Rotasyon yapmalı mıyım, yapmamalı mıyım?’ diye çok düşünmüştüm. Ama yapmalıymışım. Sözüm sahaya ama maalesef devamlılık olmadı” dedi. İlk yarı üstün olmadıklarını buna karşın net pozisyonlar da yakaladıklarını söyleyen Terim, “İkinci yarı değişikliklerle bence oyunu elimize aldık. Özellikle ikinci yarı atakta, blok arasında, pozisyonda varız. En önemlisi doğru dizildik. Hatta hücum sürekliliği de aldık. Ama burada topu içeri atmalıydık. Atamayınca da hiç de beklemediğimiz bir anda, Alanya hiç gelmedi aslında. Golü atamadık, mağlup olduk. Üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Taraftarların bazı oyunculara tepkisine vurgu yapan tecrübeli teknik adam, “Özellikle Ali Sami Yen’deki maçlarda taraftarlarımız bazı oyunculara veya bir oyuncuya bu tepkiyi gösterirse bunun üstesinden gelemeyiz. O oynayacak, bu oynamayacak. Yuh çekilecek. O zaman olmaz. İşler karışır. Bizim Ali Sami Yen’de alıştığımız tablo değil. Bizim en büyük yardımcımız ve destekçimiz seyircimiz. Yedlin 2-3 orta yapamayabilir. Onu hazırlayacak taraftar. Maç sıfır sıfır. Babel’e yuh çekilmemeli. Çok üzgünüm ki bizim arkadaşlarımızı rejenerasyona çıktığında birtakım tepkiler olmuş. Bunlar Galatasaray’ın geçmişinde olan olaylar değil. Böyle olursa oyuncuları kazanamayız, kaybederiz” diye konuştu.

Taraftarların oyunculara tepkilerinin onları etkilediğini kaydeden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Oyuncuları etkilemez mi? Her vurduğumuz gol olacak diye bir şey yok. Bunu hep beraber oynayacağız. Birinci sağ bekimiz sakatlanmış. İkinci sağ bekimiz Yedlin. Kolay değil. Biz çaresine bakarız ama sonuçta da kadromuz belli. Ancak Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen, hoş gören, destekleyen bir taraftardır. Tedavinin en büyüğünü sahaya çıkarken taraftar verecek. İçeride morali bozuk olan var, ağlayan var. Bu hoş değil” sözleriyle durumdan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Öğrencisi Fatih Terim’i mağlup etti