Fatih Terim’den Galatasaray taraftarını ayağa kaldıran ayrılık sinyali!

Yayın tarihi: 13 Ocak 2021 Çarşamba 2:01 am - Güncelleme: 13 Ocak 2021 Çarşamba 2:01 am

Maç sonunda yaptığı açıklamalarla gündem olan Fatih Terim, “Mayıs ayında sözüm de kontratım da bitiyor. Ben sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Terim, Türkiye Kupası’nda kazandıkları Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Yönetime tepki gösterdiği iddia edilen Terim, “Bugün, çok derin bir yalnızlık hissettim. Kişilere ve gruplara değil Galatasaray’a bir sözüm var. Mayıs ayında sözüm de kontratım da bitiyor” ifadesini kullandı.

Terim’in maç sonu açıklamalarından satır başları şöyle:

“Saat gece yarısı 00.00. Ağır mesaideyiz. Ligin yoğun olduğu ortamda bir de kupa, bize yoğun günler yaşatıyor.

“Benim kimseyle bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. Bugün, çok derin bir yalnızlık hissettim. Kişilere ve gruplara değil Galatasaray’a bir sözüm var. Mayıs ayında sözüm de kontratım da bitiyor. Ben sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağ olsun.

“Bugün programımızda bir değişiklik yaptık. Sabaha karşı döneceğiz. Dolayısıyla yarınki antrenmanı iptal edip oyunculara izin verdik. Antrenmanımızı perşembe günü yapacağız.”

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Fatih Terim’in açıklamasından sonra Galatasaray taraftarları sosyal medyada binlerce paylaşım yaptı. Terim için yapılan paylaşımlar kısa Türkiye gündemine girdi.