Fatih Terim’den Burak Elmas’ın mektubuna yanıt!

Yayın tarihi: 8 Mart 2022 Salı 11:42 pm - Güncelleme: 8 Mart 2022 Salı 11:42 pm

Galatasaray’ı namağlup şekilde UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya taşıyan ancak görevden alınan Fatih Terim, Burak Elmas’ın Barcelona maçı davetine yanıt verdi. Terim, mücadeleyi ‘Televizyon başında’ izleyeceğini belirtti.

Fatih Terim, Başkan Elmas’ın davetine  yanıt verdi. Terim, Galatasaray’ın başkanına gönderdiği cevap mektubunda, takıma başarılar dileyerek, karşılaşmayı televizyondan takip edeceğini belirtti. İşte o mektup…

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kendi imzasıyla mektup yollayarak Sarı Kırmızılı ekibi UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16’ya taşıyan Fatih Terim’i ve eşi Fulya Terim’i Camp Nou’da oynanacak Barcelona Galatasaray maçına davet etmişti.

 

Aslan’ın eski teknik direktöründen bu davete cevap gecikmedi. Kendi el yazısıyla Başkan Elmas’a yanıt veren Fatih Terim, takıma başarılar dileyerek zorlu mücadeleyi televizyon başından takip edeceğini söyledi.

Fatih Terim ile Galatasaray’ın yolları ayrıldı

Fatih Terim mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Hayatım boyunca Galatasaray’a hep inandım. Galatasaray, saha sonuçlarından bağımsız olarak, benim için asla irtifa kaybetmeyen, her zaman en üst seviyede kalan, koca bir ulusun ufkunu açan büyük bir kulüp oldu. Bilmenizi isterim ki, perşembe gecesi televizyon başında, yaklaşık yarım asırdır hiç yitirmediğim aynı duygu, heyecan ve duygusal yoğunlukla takımımızı destekleyeceğim. Kalbim, bu sezon Avrupa’da sergiledikleri performansla taraftarımıza verdikleri keyfi sahada da yaşayan evlatlarımla olacak. Bu vesileyle, sizin şahsınızda teknik heyetimize, oyuncularımıza başarılar dilerim. Umuyorum ki, turu geçen taraf biz olacağız.”

İşte o mektup:

Fatih Terim’in el yazısıyla yazdığı mektubu