Fatih Terim, Mourinho’dan yıldız golcüyü istedi

Yayın tarihi: 31 Aralık 2019 Salı 11:58 am - Güncelleme: 31 Aralık 2019 Salı 11:58 am

Sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan Galatasaray’da gözler ara transfer dönemine çevrildi. İkinci sezonda transfer edilecek isimler netlik kazanmaya başladı. Fatih Terim’in çok yakın arkadaş olduğu Tottenham menajeri Mourinho ile görüşerek yıldız oyuncuyu istediği ortaya çıktı. Galatasaray, yıldız futbolcu ile de temas sağladı.

Galatasaray’da ara transfer dönemi çalışmaları son sürat devam ediyor. Süper Lig’in ilk yarısında beklediği performansı gösteremeyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde ve ligde istediği performansı sergileyemedi. İkinci sezona bomba gibi bir giriş yapmayı hedefleyen sarı kırmızılılarda transfer edilecek isimler netlik kazanmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de ilk 17 hafta itibarıyla 27 puanla 7’inci sırada yer alıyor.

Süper Lig’in ilk yarısını lider kapatan Sivasspor’un 10 puan gerisinde kalan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ocak ayında yaşanacak kadro değişikliğinin sinyalini vermişti. Radikal kararlar alacaklarını ifade eden Terim, ilk olarak Steven Nzonzi’yi kadro dışı bırakmıştı.

Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transfer listesindeki yıldızlarla temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı kurmaylar ligin araya girmesiyle çalışmaları hızlandırdı. Yapılacak olan transferlerle yakından ilgilenen Fatih Terim, ikinci yarıda iddialı bir kadroyla lige hızlı bir giriş yaparak şampiyon olmak istiyor.

Fatih Terim’in çok yakın arkadaş olduğu Tottenham menajeri Mourinho ile görüşerek yıldız oyuncuyu istediği ortaya çıktı. Galatasaray, yıldız futbolcu ile de temas sağladı.

Sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi ile yolları ayıracak olan Galatasaray’ın hedefindeki ön libero belli oldu.

Sabah haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, Tottenham Hotspur formasını giyen Victor Wanyama’yı gündemine aldı. İki kulüp arasında resmi görüşmelerin başladığı öğrenildi.

TRANSFERDE KOLAYLIK İSTEDİ

Alınan bilgilere göre teknik direktör Fatih Terim çok yakın arkadaş olduğu Tottenham menajeri Jose Mourinho ile görüşerek Kenyalı yıldızın transferinde kolaylık yapılmasını istedi.

WANYAMA BELİRLEYİCİ OLACAK

Portekizli hocanın bu sezon ligde 2 maçta forma giyebilen 28 yaşındaki Wanyama’yı bırakmaya sıcak baktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun kararı transferde belirleyici olacak.

14 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

2016 yılında 14 milyon Euro karşılığında Southampton’dan Tottenham’a transfer olan Wanyama sert futbolu ile biliniyor. Kenyalı oyuncu iki sezondur çok az forma şansı buluyor.

 

Transfer arayışında Fenerbahçe’ye kötü haber!