Fatih Terim geri dönecek mi? Metin Öztürk’ten dikkat çeken açıklama

Yayın tarihi: 14 Nisan 2022 Perşembe 9:25 am - Güncelleme: 14 Nisan 2022 Perşembe 9:25 am

Galatasaray’ın başkan adaylarından Metin Öztürk, katıldığı bir program açıklamalarda bulundu. Teknik direktör hakkında da konuşan Öztürk, Fatih Terim ile ilgili bir soru üzerine “Fatih Hoca olmaz. Kendisi de istemez. Bizim yeni Fatih Terim’i bulmamız lazım” ifadesini kullandı.

Galatasaray’da Domenec Torrent tartışılırken Başkan Adayı Metin Öztürk, seçilmeleri halinde yerli bir teknik adamla çalışmayı düşündüklerini söyledi. Ajans 1905 Youtube kanalına konuşan Öztürk, Fatih Terim’le ilgili bir soru üzerine, “Fatih Hoca olmaz. Kendisi de istemez. Bizim yeni Fatih Terim’i bulmamız lazım.”

“Yeni Fatih Terim benim bildiğim kadarıyla Belçika’da, İtalya’da yok. Biz Türkiye’den bulacağız” dedi. Nuri Şahin’i beğendiğini gizlemeyen Öztürk, “Nuri Şahin, Antalya’da harika işler yapıyor. 5-6 sene sonra Milli Takım’da da çok iyi işler yapacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

‘OKAN BURUK BİZİM DEĞERİMİZ’

“Ama Nuri Hoca’nın da kafasını karıştırmamak lazım. Antalyaspor yönetimine de saygısızlık yapmamak lazım” diye de ekleyen Öztürk, Okan Buruk iddialarıyla ilgili de şunları söyledi: “Okan Buruk bizim değerimiz. Galatasaray’da bir kredisi var.”