Fatih Terim: Cezaların maç günü açıklanmasına alışkınız

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2021 Perşembe 10:58 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2021 Perşembe 11:00 pm

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF’nin Marcao’ya verdiği cezayla ilgili “Ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkınız” ifadelerini kullandı.

Randers maçını yorumlayan Fatih Terim, “2. maçta Galatasaray gereğini yapacaktır” dedi. Terim, Marcao’ya verilen cezayla ilgili olarak da “Ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkınız” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers maçını yorumlarken, “Biz onlardan iyi bir takımız. Oyun içinde 2’yi de bulabilirdik, olmadı. Taçtan, kornerden ki iyi çalışmamıza rağmen hata oluyor, 1-1 oldu. Kazanmak isterdik ama herhalde biraz daha yorgunluğumuz ortaya çıktı. İstanbul’da Allah’ın izniyle turu geçeceğiz. Mühim olan gruplara kalabilmek. Burada bitirmek isterdik açıkçası ama rakip de iyi mücadele etti. Temaslı oyun, bire bir oyun, rahatsız edici bir oyun olacağını söylemiştim. 2. maçta Galatasaray gereğini yapacaktır” ifadelerini kullandı.

TFF’den Marcao’ya verilen 8 maçlık cezayla ilgili olarak da konuşan Terim, şunları kaydetti:

“Galatasaray olarak ceza kararlarının maç günü açıklanmasına alışkınız. Bazen gece, bazen maç anı açıklarlar. Ne düşündüklerini bilemem. Schalke maçı öncesi de böyle bir şey olmuştu biliyorsunuz. Başkanımızın zaten basın toplantısı var. Muhakkak, her şeyi söyleyecektir, konuşacaktır. Ne söyleyeceğini bilmiyorum ama”

TFF, Marcao’nun cezasını açıkladı

Galatasaray üstünlüğünü koruyamadı: 1-1