Fatih Terim, Belhanda sessizliğini bozdu

Yayın tarihi: 12 Mart 2021 Cuma 12:09 pm - Güncelleme: 12 Mart 2021 Cuma 12:12 pm

Galatasaray’da Belhanda’nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yönetimle arası açıldığı belirtilen Fatih Terim’in, “Sonuçta idari bir karar. Boynum kıldan ince” dediği belirtildi. Terim’in ayrıca, “Süreç daha farklı ilerleyebilirdi” ifadesini kullandığı kaydedildi.

Galatasaray’da Belhanda’nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yönetimle arası açıldığı ve bu nedenle idmanlara katılmadığı iddia edilen Fatih Terim sessizliğini bozdu.

Fanatik’te yer alan habere göre Terim’in, Belhanda konusunda yaşanan gelişmeleri yakın çevresi ile değerlendirdiği, “Sonuçta idari bir karar. Boynum kıldan ince” dedi. Terim’in yönetimin alacağı karardan haberdar olduğunu ancak kesinlikle onay vermediğini söylediği ve “İki ayı kalmış bir sporcuyu rahatlıkla idare edebilirdik. Ayrıca teknik olarak da kendisine ihtiyacımız vardı” dediği belirtildi.

Daha önce de bu tür durumlarla karşı karşıya kaldığını ve aynı anda birkaç kişiyi takımdan uzaklaştırmaktan çekinmediğini belirten Fatih Terim’in, “Belhanda’ya ben de ceza verebilirdim. Gerektiğinde sonrasını düşünmeden, maç hesabı yapmadan radikal kararlar almışlığım herkes tarafından biliniyor zaten. Şunun şurasında hepimizin iki ayı kaldı. Yönetimin de, benim de, Belhanda’nın da. Süreç daha farklı ilerleyebilirdi” ifadesini kullandığı kaydedildi.

Galatasaray’da Belhanda’nın sözleşmesi feshedildi

İddia: Fatih Terim idmanlara çıkmıyor