Fatih Terim 3 ismin biletini kesti

Yayın tarihi: 22 Eylül 2021 Çarşamba 1:44 pm - Güncelleme: 22 Eylül 2021 Çarşamba 1:44 pm

Galatasaray’da bazı futbolcuların taraftarlar tarafından tepki alması teknik direktör Fatih Terim’in de dikkatini çekti. Tecrübeli hoca basın toplantısında bu konulara dikkat çekti.

Sarı-kırmızılılarda sezon başında takıma dahil edilen Cicaldau, Sacha Boey, Morutan, Nelsson, Patrick van Aanholt ve Berkan’ın performansından memnun olan teknik heyet ve yönetim diğer isimlerden ise tam verim alamadı.

Terim’in bazı isimlerin ayrılmasına onay verdiği bir diğer neden ise gelecek sezon uygulanacak 7+4 kuralı olduğu öğrenildi. İşte Terim’in listesindeki o isimler…

LİSTE BAŞINDA RYAN BABEL VAR

Bu sezon tüm kulvarlarda 12 karşılaşmada göreb alan Ryan Babel toplam 410 dakika görev alırken, 1 asist kaydetti. Hollandalı futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2022’te sona erecek..

BİR DİĞER İSİM DEANDRE YEDLIN

30 Haziran 2023’te sözleşmesi bitecek olan DeAndre Yedlin, geldiği günden bu yana bir türlü istenilen verimi gösteremedi. Gelecek sezon yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle ABD’li futbolcu ile yolların ayrılması bekleniyor..

SON ADAY MBAYE DIAGNE!

Galatasaray’da adı hep tartışmaların içinde yer alan Mbaye Diagne konusunda Fatih Terim, Senegalli futbolcunun ayrılığına yeşil ışık yaktı. Özellikle Halil Dervişoğlu’nun takıma katılmasının ardından Terim’in önceliği olan milli futbolcu, Diagne’nin ayrılığında etkili olacak gibi gözüküyor.