Fatih Portakal’dan Peker yorumu: Arkası çorap söküğü gibi gelir

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2021 Pazar 3:16 pm - Güncelleme: 8 Ağustos 2021 Pazar 3:16 pm

Gazeteci Fatih Portakal, suç örgütü lideri Sedat Peker’in gündeme getirdiği yeni iddiaları değerlendirdi. Portakal, Peker’in iddialarının devamının geleceğine işaret ederek “Arkası çorap söküğü gibi gelir” dedi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, dün gündeme AKP’nin kurucu isimlerinden Burhan Kuzu ve kadın katili Ümitcan Uygun ile ilgili iddialar gündeme getirdi. Peker, Uygun’un serbest bırakılmasının arkasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun olduğuna işaret etti. Kuzu’nun ise uyuşturucu ticaretinde parmağı olduğunu söyledi, Kuzu ile uyuşturucu baronu Zindaşti arasındaki bağlantıya dikkat çekti.

Peker’in bu iddiaları gündeme getirmesi üzerine gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Portakal, savcıların Peker’in iddialarını araştırmamasına dikkat çekti. Portakal şunları söyledi:

“Sedat Peker’in söyledikleri, yazdıkları sadece iddia olarak kalıyor. Savcılar tarafından araştırılmıyor. Olsun varsın, birçok insan söylediklerini dinliyor, yazdıklarını okuyor. Devran döndüğünde belli ki pazar çok karışacak. Arkası çorap söküğü gibi gelir sanki”

Sedat Peker’den yeni iddialar: Zindaşti, Burhan Kuzu, Ümitcan Uygun…