Fatih Portakal’dan İnce’ye: Yalan söylüyorsunuz WhatsApp yazışmaları elimde

Yayın tarihi: 20 Mart 2023 Pazartesi 5:33 pm - Güncelleme: 20 Mart 2023 Pazartesi 5:33 pm

Gazeteci Fatih Portakal kendisi hakkında ‘Programına katılamayacağımı söyledim kızdı’ diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce‘ye yanıt verdi. Portakal, “Yalan söylüyorsunuz WhatsApp yazışmaları elimde” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ‘küs olduğu gazeteciler’ sosyal medyada gündem oldu. Konuya ilişkin Fatih Altaylı’ya konuşan İnce, Fatih Portakal hakkında “Programına katılmayacağımı söyledim. Kızdı” dedi.

İnce’nin ifadelerine karşılık Fatih Portakal şunları söyledi:

İşte birkaç gündür haberler var ya Nevşin, İsmail, ben… Fatih Altaylı, Muharrem Bey ile konuşmuş ‘Fatih ile sorunum yok not aldım beni aradı programa davet etti katılmayacağım dedim kızdı’.

“Külliyen yalan! Yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey… Ben buna cevap vermeyecektim ama yani itham edildiğim için cevap veriyorum. WhatsApp yazışmalarınız elimde. Ben bunları göstermeyeceğim. Ama o WhatsApp yazışmalarını hem bir arkadaşıma okuttum hem de bir kez daha okudum. Ben size yazmadım bir kere, siz bana yazdınız o ankete ismimi neden koymadınız diye

Ben de sizi programa davet ettim. Dediniz ki ‘Katılamam.’ O zaman perşembe günü katılın dedim, ‘Ben size katılmayacağım’ dediniz. Neden katılmayacaksınız diye sorum, ondan sonrasını zaten yazmıyorum. Nazik bir dil.”

Özgür Özel: Muharrem İnce aday olsa da ilk turda kazanacağız