Fatih Portakal’dan CHP’li belediyelerle ilgili çarpıcı açıklama
2 Mart 2021 Salı

Gazeteci Fatih Portakal, CHP belediyelerinde yaşanan grevlerle ilgili dikkat çeken paylaşımda bulundu.
İstanbul’da bazı ilçe belediyelerinde son aylarda peş peşe alınan grev kararları dikkat çekerken, çeşitli kesimlerden farklı tepkiler geldi. Bunlardan biri de Fatih Portakal’dı.
FOX TV’nin eski Ana Haber sunucusu, Fatih Portakal sosyal medya hesabı Twitter’dan belediyelerde yaşanan grevlerle ilgili paylaşımda yaptı.
Portakal yaptığı paylaşımda;
“Grev, Anayasal bir haktır. Verilmez kullanılır. Tuhaf olan ülkede genel greve gidebilmek bugünün Türkiye’sinde neredeyse imkansız. İzin çıkmaz. Ama muhalefet belediyesi ise grev hakkıdır. Grevde bile: genel grev, yerel grev durumları. Çelişkiler ülkesiyiz!” dedi.
Benzer Haberler
CHP’li vekil koronavirüse yakalandı
12/04/2021 14:36
Polis, CHP’nin ‘128 milyar dolar nerede’ afişlerini söktü
12/04/2021 13:55
Murat Taylan: Türkiye’nin bütçesi, beş müteahhit üzerinden boşaltılıyor – GERÇEĞİN İZİNDE
12/04/2021 13:09
CHP Genel Başkan Yardımcısı Açıkel: Bu paranın nereye harcandığına AKP de yanıt veremiyor – HAFTA SONU ANA HABER
10/04/2021 19:44