Fatih Erbakan LGBTİ+’ları hedef aldı: Ahlaksızlıktır

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2022 Pazartesi 9:30 pm - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 Salı 2:22 am

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, LGBTİ+’ları hedef alarak, ‘ahlaksızlıkla’ suçladı. Erbakan, LGBTİ+’ların dernek kurmasına karşı çıktığını belirterek, “Toplumun önüne çıkartılıp normalmiş gibi lanse edilmesi doğru değil” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Haber Global’de Buket Aydın’ın konuğu oldu. Buket Aydın, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun LGBTİ+’lar hakkındaki, “Bazı insanlarda fizyolojik farklılıklar olabilir bunlarla mutlaka ilgilenmeli ama bunun propagandası yapılmamalı” sözlerini hatırlatarak konuyla ilgili ne düşündüğünü sordu. Erbakan şöyle cevapladı:

“ÇOK AFFEDERSİNİZ…”

“Bunun propagandası yapılmaması konusunda çok doğru söylemiş bunların dernekleri olmalı mı denildiğinde hayır olmamalı demiştim. Çok affedersiniz eşini aldatanlar derneği kurulsa bu nasıl ahlaki bir erozyonsa LGBTİ içinde aynısını düşünüyorum bu bir ahlaksızlıktır. Bunun derneğinin kurulması propagandası yapılması uygun değil. Tabii ki psikolojik sıkıntılardan dolayı bunları yaşayanların gerekli tedaviyi olması gerekir. Ama bunun derneği kurulması toplumun önüne çıkartılıp normalmiş gibi lanse edilmesi doğru değil”

Fatih Erbakan ısrarcı: Tek gözlü, kuyruklu, tüm vücudu kılla kaplı çocuklar doğdu

AŞI KARŞITI ERBAKAN: AŞILAR YÜZÜNDEN TEK GÖZLÜ KUYRUKLU ÇOCUKLAR DOĞDU

Fatih Erbakan, geçtiğimiz yıl bir basın toplantısı düzenleyerek mRNA aşılarına karşı olduğunu açıklamış ve söz konusu aşı türünün ‘tek gözlü ve kuyruklu’ çocukların doğmasına sebep olduğunu iddia etmişti. Erbakan’ın iddiaları sosyal medyada tiye alınmıştı.

Polisten homofobik paylaşım!