Fatih Altaylı’dan Veyis Ateş’e gönderme

Yayın tarihi: 16 Haziran 2021 Çarşamba 2:27 pm - Güncelleme: 16 Haziran 2021 Çarşamba 2:29 pm

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, “Tabii Türkiye’nin mevcut halinde çok yüksek bir standart beklemiyoruz ama kendine gazeteci gözüyle bakılmasını isteyenler, sevmedikleri gazetecilere laf sokarken hiç değilse yaşayan insanları öldürmemeli, kanlı canlı eski bakanlara ‘Rahmetli’ dememeli.” düşüncesini dile getirdi.

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı yazısında, “Gazeteciliğin bir kalitesi olmalı. Tabii Türkiye’nin mevcut halinde çok yüksek bir standart beklemiyoruz ama kendine gazeteci gözüyle bakılmasını isteyenler, sevmedikleri gazetecilere laf sokarken hiç değilse yaşayan insanları öldürmemeli, kanlı canlı eski bakanlara “Rahmetli” dememeli. Çünkü böyle yapınca gazeteci olmadığınız ortaya çıkıyor. Diriye rahmet okurken, Gazeteciliğe rahmet okutuyorsunuz.” dedi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından Veyis Ateş tatile çıkmıştı. Fatih Altaylı da daha önceki yazılarında Ateş hakkında ciddi iddiaların olduğunu, Sezgin Baran Korkmaz ile konuştuğunu ve Veyis Ateş’in açıklama yapmak zorunda olduğunu söylemişti.

Veyis Ateş’in son durumu… Kovuldu mu?