Fatih Altaylı’dan şaşırtan veda

Yayın tarihi: 9 Haziran 2021 Çarşamba 9:57 am - Güncelleme: 9 Haziran 2021 Çarşamba 9:57 am

Habertürk TV’de ‘Teke Tek’ programını hazırlayıp sunan Fatih Altaylı, Sedat Peker’in Veyis Ateş’le ilgili iddialarının hemen ardından yıllık izne çıktığını duyurdu.

Habertürk TV’de ‘Teke Tek’ programını hazırlayıp sunan Fatih Altaylı, dün (8 Haziran) yıllık izne çıktığını duyurdu. Altaylı, Habertürk TV’deki canlı olarak yayınlanan Teke Tek programını “Bu bir veda programı” sözleriyle noktaladı.

İki bölümden oluşan programının ilk bölümünde Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman’ı ağırlayan Altaylı, programın ikinci bölümünde ise Marmara Denizi’ni etkisi altına alan müsilaj konusunu mercek altına yatırdı. Altaylı programın sonunda ise, “Bu arada bu bir veda programı şöyle veda programı bir süre olmayacağım, canım bir süre tatil yapmak istedi epeydir yapmıyordum. Bir ay kadar buralarda olmam herhalde. Arada canım sıkılırsa yine gelir belki program yaparım ama muhtemelen bir ay yokum hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

VEYİS ATEŞ TEPKİSİ Mİ?

Altaylı’nın tatile çıkmak için seçtiği tarihin Habertürk akşam haberleri sunucusu Veyis Ateş hakkında Sedat Peker’in ortaya attığı iddiaların hemen sonrasına gelmesi kafaları karıştırdı.

Altaylı, Peker’in iddialarının ardından Veyis Ateş’le ilgili yazı yazmış ve Ateş’i konuyla ilgili açıklamada bulunmaya çağırmıştı. Ateş’in bir açıklama yapmaması ve izin kullanacağını açıklamasının hemen sonrasında Altaylı’nın da izne çıkması akıllara ‘Altaylı ve Habertürk arasında bir kriz mi yaşandı?’ sorusunu getirdi.

TIKLAYIN – Habertürk’ten Veyis Ateş kararı

TIKLAYIN – Fatih Altaylı’dan aynı ekranı paylaştığı Veyis Ateş hakkında ilk yorum

TIKLAYIN – Sedat Peker: Veysi Ateş tatil ekibinde