Fatih Altaylı’dan İzlanda yorumu: Normalde bunu yapmak ayıp ancak…

Yayın tarihi: 11 Haziran 2019 Salı 10:06 am - Güncelleme: 11 Haziran 2019 Salı 10:06 am

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı Euro 2020 elemelerinde İzlanda – Türkiye maçı öncesi A Milli takımın havaalanında maruz kaldığı uygulama ile ilgili olarak, ” Normalde bunu yapmak ayıp. İlk ayıbı onlar yaptıysa bu ayıbın karşılığını vereceksin. Sana birisi tokat attıysa sen de bir tane patlatırsın. Ancak sen de Fransa’nın milli marşını ıslıklayamazsın. Senin yaptığın da İzlanda’nın yaptığı kadar ayıp” ifadelerini kullandı.

Altaylı, Euro 2020 elemelerinde İzlanda – Türkiye maçı öncesi A Milli takımın havaalanında maruz kaldığı uygulama ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

‘BU BİR ŞAKA’

Altaylı, “Bu kadar ortalığı velveleye verecek bir şey yok. Bir tek Emre Belözoğlu’nun yerinde olmak istemezsin. Ancak uzaktan bakan birisi için görüntü komik. Emre orada fark etmiyor bile. Ayıp bir şey yok. Gırgır, şamata yapıyor kendince. Kendi liderlerine bile böyle şakalar yapıyor. Bu bir şaka. Emre Belözoğlu gergin bir arkadaşımız olduğu için eğer görseydi belki bir tane patlatabilirdi orada. İyi ki görmemiş ve iyi ki patlatmamış. Gülersin, burada bir şey yok.” dedi.

Altaylı, “Gelelim İzlanda’nın yaptığı muameleye. Ayıp denen bir şey var. Allah’ın balıkçı köylüsü. Biz uluslararası maç yapmak için oraya geldik. Sen orada bunu yapıyorsan, sana yapacak her şeyi hak etmişsindir. Normalde bunu yapmak ayıp. İlk ayıbı onlar yaptıysa bu ayıbın karşılığını vereceksin. Sana birisi tokat attıysa sen de bir tane patlatırsın. Ancak sen de Fransa’nın milli marşını ıslıklayamazsın. Senin yaptığın da İzlanda’nın yaptığı kadar ayıp.”