Fatih Altaylı’dan aynı ekranı paylaştığı Veyis Ateş hakkında ilk yorum

Yayın tarihi: 7 Haziran 2021 Pazartesi 10:56 am - Güncelleme: 7 Haziran 2021 Pazartesi 12:04 pm

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugün kaleme aldığı yazısında Sedat Peker’in Habertürk sunucusu Veyis Ateş için dile getirdiği iddialarla ilgili konuştu. Altaylı “Aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde ‘yalanlaması” dedi. Altaylı, yazısından yıllar önce Sedat Peker’in adamlarının saldırısına uğradığını da söyledi.

Altaylı’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

‘HODRİ MEYDAN’ DESİN

Peker’in ithamları arasında, Habertürk ekranlarından tanıdığınız Veyis Ateş’e yönelik olanlar da var. Ateş’in AK Parti’ye yakın bir gazeteci olduğu sır değil. Bunda bir suç da yok. Ancak sonrasındaki ithamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Doğru mudur, değil midir bilemem! Doğru olmamasını umarım ve tercih ederim ama kimsenin ne kefiliyim ne velisi. Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde “yalanlaması”. Hodri meydan demesi. Hatta meseleyi yargıya taşıması. Onun yerinde olsam öyle yapardım.

Sedat Peker: Veysi Ateş tatil ekibinde

“ADAMLARININ SALDIRISINA UĞRADIM”

Sedat Peker’i izlerken gözüm bir yandan da saatlerine kayıyor. Yıllardan beri yıldızımın barışmadığı, Ali Sami Yen Stadı’nda stada Aziz Yıldırım ile birlikte giren adamlarının saldırısına uğradığım, tehditlerine maruz kaldığım bu vatandaşla saat zevklerimiz de uyuşmuyormuş meğer. Kolunda sürekli olarak benim hiç sevmediğim Franck Muller marka saatler görüyorum. İlk bölümlerde görebildiğim kadarıyla markanın 7-8 bin Franklık Cintree Curvex veya Vanguard saatlerini takıyordu. Son bölümde ise resmi fiyatı 17 bin Frank civarında olan altın bir Conquistador Cortez takmıştı.

Yazının tamamı için tıklayın