Fatih Altaylı, iktidara isyan etti: Kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor?

Yayın tarihi: 17 Kasım 2020 Salı 9:34 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2020 Salı 9:41 pm

Habertürk yazarı Fatih Altaylı günlük açıklanan koronavirüs tablosuyla ilgili açıklamalar yaptı. Altaylı,” açıklanan rakam Türk halkıyla ve tüm toplumla dalga geçer gibi 3819. Ben sadece 3819 tane hastayı bizzat tanıyorum. Bunun hiçbir inandırıcılığı yok artık. Bu inandırıcı olmayan tabloyla devletimiz kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor?” dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı  günlük açıklanan koronavirüs tablosu hakkında değerlendirmelerde bulundu. PCR pozitifin yaklaşık 50 bin civarında olması gerekirken, 3819 ‘hasta’ açıklandığını belirten Altaylı, “PCR pozitif sayısının da yaklaşık 50 bin civarında olması gerekiyor. Ancak açıklanan rakam Türk halkıyla ve tüm toplumla dalga geçer gibi 3819. Ben sadece 3819 tane hastayı bizzat tanıyorum. Bunun hiçbir inandırıcılığı yok artık. Bu inandırıcı olmayan tabloyla devletimiz kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor?” dedi.

TELE1, koronavirüs yalanlarının parçası olmayı reddetti!

İşte o açıklamalar;

“Yüzde 20’lerin üzerinde bir PCR pozitiflik oranından bahsedildi. Böyle bakınca bugünkü test sayısı 156 bin olduğuna göre, PCR pozitif sayısının da yaklaşık 50 bin civarında olması gerekiyor. Ancak açıklanan rakam Türk halkıyla ve tüm toplumla dalga geçer gibi 3819. Ben sadece 3819 tane hastayı bizzat tanıyorum. Bunun hiçbir inandırıcılığı yok artık. Bu inandırıcı olmayan tabloyla devletimiz kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor? Böylesine düşük rakamlar verilmesi, şu ana kadar uğraştığımız ve halkı da suçladığımız rehavetin temel sebeplerinden biri midir, değil midir? Bu önlemler, madem sayılar bu kadar az, niye bu önlemleri aldın dedirtmez mi?”