‘Fasulye’ krizi mahkemeye taşındı! Seray Sever, Acun Ilıcalı’ya dava açıyor

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 2:31 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi 4:20 pm

Bir televizyon kanalında yurttaşların ekonomik sıkıntılarını hafife alarak, “Fasulye pahalıysa yemeyin kardeşim, daha ucuz bir şey yiyin” diyen Seray Sever, Acun Ilıcalı ile Seren Serengil’i karşı karşıya getirdi. Serengil, Ilıcalı’ya iftira davası açıyor.

Seray Sever, dar gelirlilerle adeta alay edercesine “Fasulye yemeyeceksin ucuz sebze yiyeceksin” demişti. Sever’in çok tartışılan bu sözlerine bir tepki de şarkıcı Seren Serengil’den geldi. Serengil, Sever üzerinden TV8 ve Acun Ilıcalı’yı da eleştirdi.

Seray Sever’den muhteşem ekonomi analizi: Fasulye pahalıysa…

Seren Serengil’e Ilıcalı’dan yanıt gecikmedi. Ilıcalı, Instagram hesabı üzerinden Serengil’e sert sözlerle yüklendi.

Acun Ilıcalı Serengil’in yapmış olduğu eleştirilere Instagram hesabından bir hikaye paylaşarak yanıt verdi. Ilcaılı’nın sert yanıtında şu ifadeler yer aldı; ‘’Seren Serengil’in kanalımızı karalamaya çalışmasındaki sebep kanalımızda çalışmak istemesi ve reddedilmesi olabilir mi acaba? 🙂

”İşte bu açıklamnın ardından Seren Serengil ve Acun Ilıcalı bir kez daha karşı karşıya geldi.

Seren Serengil’in avukatı yaptığı basın açıklamasında Serengil’in hiçbir şekilde TV8’den bir iş beklemediğini söyleyerek Ilıcalı’nın bunu ispat etmesini istedi. Aynı zamanda yapılan açıklamada kişilik haklarının ihlali ve kişi hakkında karalama kampanyası yaptığı iddiasıyla Acun Ilıcalı hakkında gerekli hukuki sürecin başlatılacağını duyuruldu.