Faruk Demir’den İsmail Saymaz’la Deniz Zeyrek’e açık çağrı!

Yayın tarihi: 4 Aralık 2019 Çarşamba 4:22 pm - Güncelleme: 4 Aralık 2019 Çarşamba 4:24 pm

Gazetecilerin Ekrem İmamoğlu’na kaz yemeği ısmarlaması Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Yandaşlar Ekrem İmamoğlu’nu hedef alırken masada içki içtiği iddiasında bulunmuş ancak İmamoğlu’nun su içtiği ortaya çıkmıştı.

Gazetecilerin Ekrem İmamoğlu’na kaz yemeği ısmarlaması Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Yandaşlar Ekrem İmamoğlu’nu hedef alırken masada içki içtiği iddiasında bulunmuş ancak İmamoğlu’nun su içtiği ortaya çıkmıştı. Yandaşların İmamoğlu hakkındaki iftiralarına yanıt veren Sözcü yazarı Deniz Zeyrek de yemeği kendilerinin organize ettiğini duyurdu.

Gazeteci İsmail Saymaz da sosyal medya hesabından Deniz Zeyrek’e bir çağrıda bulundu. Saymaz, Twitter hesabından “Sayın @Deniz_Zeyrek sana buradan sesleniyorum: Bizi de kaz yemeye götür” dedi.

Deniz Zeyrek de Saymaz’a “Sayın Saymaz, bilirsin kaz etinin sindirimi biraz zordur ? Kendine güveniyorsan seve seve..” dedi.

 

 

Saymaz’ın Zeyrek’e yanıtı ise, “Bana kaz ısmarlaman için belediye başkanı olmam mı lazım?” ifadeleriyle yanıt verdi.

FARUK DEMİR’DEN DÜELLOYA ÖNERİ

 

 

İkili arasındaki Kaz yeme muhabbetine dahil olan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir de “Sevgili @Deniz_Zeyrek ve @ismailsaymaz ben de Ardahan’dan sizlere açık çağrı yapıyor ve Ocak ayında Kaz yeme düellosu için sizleri Ardahan’a davet ediyorum.” dedi.

BAŞKANDAN YEMEKTEN SONRA TÜRKÜ DE SÖYLER