Farah Zeynep Abdullah İbrahim Tatlıses’i kızdırdı! Dava açacak

Yayın tarihi: 20 Kasım 2023 Pazartesi 4:25 pm - Güncelleme: 20 Kasım 2023 Pazartesi 4:26 pm

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses‘in, Farah Zeynep Abdullah’ın kendisi hakkında söylediği sözleri üzerine dava açacağı iddia edildi.

Farah Zeynep Abdullah’ın karakterini sık sık eleştirdiği İbrahim Tatlıses, yakın çevresine kendisine yapılan bu sözleri adliye koridorlarına taşıyacağını söyledi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a yeni dava geliyor. Verdiği röportajda ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses hakkında söylediği sözler yüzünden ünlü oyuncunun davalık olacağı öne sürüldü.

İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Erbil benden önce evlenirse onu yakarım

Daha önce Yılmaz Güney’in için “Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim” ifadelerini kullanmış Güney’in ailesi, hukuki haklarını kullanacaklarını vurgulayarak dava açmışlardı.

NE DEMİŞTİ?

Ünlü oyuncu kendisine yöneltilen “Karakterine kızıp eserlerini beğendiğin kimse yok mu? sorusuna, ” Ülkemiz bu konuda bayağı üretken. Tatlıses mesela, bu kadar büyük bir sesin böylesine bir karakterden çıkıyor olması çok üzücü” şeklinde cevap vermişti…

Kaynak: TELE1