Fallout 76: Wastelanders incelemesi

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 3:54 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2020 Salı 4:13 pm

2018’in en büyük piyasa bombardımanından sonra “Bethesda” hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı ve şirketin modern RPG’ler olarak cazibesini ve tacını kaybettiği şüphelerini doğruladı.

Bundan sonra uzun zaman boyunca Fallout 76, oyuncu tabanından geriye kalanları tatmin etmek için çoğunlukla birkaç güncelleme ve hata düzeltmesi ile yetindi. Battle Royale pazarına girme konusundaki zayıf girişim, küçümseme ve Bethesda’dan ilham alınmadığı şikayetleriyle karşılandı.

Fallout 76 Wastelanders güncellemesi ile Bethesda nihayet klasik bir Fallout oyununu yansıtan çok daha fazla içerik ekledi. Wastelanders’da, oyuncular nihayetinde daha sağlam bir görev sistemine ve yeni bir kapsayıcı hikayeye erişebilirler. Yani Fallout 76 caps’lerinizi(şişe kapakları) saklayın ve bu inceleme için hazır olun!

Fallout 76 Wastelanders Hikayesi

Fallout 76 Wastelanders’ın Batı Virginia’sında, etkinlikler temel oyundan 1 yıl sonra insanların hayatını tehdit eden “Scorched” veba sırasında gerçekleşir. Bu nedenle aşıları dağıtmanız ve Settler(Yerleşimciler) ve Raider(Yağmacı) gruplarını sizinle çalışmaya ikna etmeniz gerekir. Neyse ki Wastelanders ücretsiz bir güncellemedir, bu yüzden Fallout 76 şişe kapaklarınız parçası olması gereken şeylere harcamak zorunda kalmayacaksınız.

Fallout 76 Wastelanders Karakterleri

Wastelanders’da, yeni bir karakter olarak oynamayı seçmek sizi bazı yeni tuhaflıklar ve diyaloglara götürür. Yeni diyalog çoğunlukla NPC’ler tarafından tanınan ÖZEL istatistiklere dayanıyor. Bununla birlikte, bu diyalogu almak için muhtemelen oyunun daha önceki bölümlerinden daha iyi istatistiklere sahip olmanız gerekecektir. Bu nedenle, ara sıra konuşmaları sona erdirmeniz, stat artırıcı hapları kullanmanız ve aynı diyalog için ancak daha iyi sonuçlarla NPC’lerle konuşmanız gerekir. Oldukça tuhaf, ama bu klasik Fallout.

Yeni NPC’ler gruptaki en akıllılar değil. Klasik Fallout oyunlarının hayranları için, bazı şeylerin çok daha fazla gelişmesini beklersiniz. Ancak, Fallout 76, franchise için önemli bir düşüştür.

Fallout’un Wastelanders güncellemesi dünyasında, oyunda ilerlemeden önce karakterinizde en az 20. seviye olması gereken bazı noktalar var. Fallout 76 temelinin Wastelanders içeriğine kıyasla tamamen solgunlaştığı düşünüldüğünde bu oldukça haksızlıktır. Şimdi, arka plandaki harfleri almak ve holotape kayıtlarını dinlemek gibi temel oyunda bir dizi isteğe bağlı görevi tamamlamanız gerekecek.

Yeni görevlere harcamak için daha fazla Fallout 76 şişe kapağınız varsa bu görevleri yerine getirmek çok daha yönetilebilir olacaktır. Wastelanders’ın kesintisiz tadını çıkarmak istiyorsanız, bu genişleme görevlerine katılmadan önce sizi eğlendirmek için karakterinizi yükseltmek ve Eldorado oyun mağazasında hoş bir FO76 ekipmanı almak daha iyidir.