Falcao sürprizi! Bir takım formasını bastı… Resmi teklifi yaptı

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2020 Çarşamba 4:31 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2020 Çarşamba 4:31 pm

Galatasaray’da takımdan ayrılması gündemde olan Radamel Falcao konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Kolombiyalı golcüyle görüşen ve geçtiğimiz günlerde Falcao formaları bastıran MLS ekibi Inter Miami’den oyuncuya resmi teklif geldi.

Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken gündemin ana maddesi de Radamel Falcao oldu.Kolombiyalı golcü için sıcak bir gelişme yaşandı ve David Beckham’ın başkanlığını yaptığı MLS ekibi Inter Miami, oyuncuya resmi teklif yaptı. İspanyol kaynaklı AS kaynaklı habere göre Inter Miami, Falcao ile bir görüşme gerçekleştirdi ve golcü futbolcuya teklifini sundu. 34 yaşındaki oyuncu ise teklifi düşünmek için süre istedi.

FORMALARI BASILDI

Inter Miami taraftarları Radamel Falcao formalarıyla kulübün antrenman yaptığı sahaya gelmiş ve Kolombiyalı forvetin transfer edilmesini istemişti. Hatta kulübün mağazasında bile Falcao formalarının satışına başlanmıştı.  Inter Miami, Radamel Falcao ile görüştü ve resmi bir teklif yaptı

“FUTBOLU BIRAKANA KADAR OYNAYABİLİRSİN”

Amerika’da lige kötü bir giriş yapan Inter Miami’de yetkililerin, “Bize gel, burada futbolu bırakana kadar oynayabilirsin” dediği ve Falcao’yu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

GALATASARAY İNDİRİM İSTEYECEK

Haberin detayında Falcao’nun Galatasaray’da kalmak istemesi halinde sarı kırmızılı kulübün Kolombiyalı futbolcunun maaşında indirime gitmesini isteyeceği de belirtildi.