Falcao satış listesine konuldu

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 2:10 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 2:10 pm

Fatih Terim ve kurmayları yeni sezonda bambaşka bir Galatasaray yaratmak için harekete geçti. Çok sayıda isim ile yollar ayrılacak. Öte yandan Mert Çetin de sarı-kırmızılı takıma veda ediyor.

son iki sezonu şampiyonlukla kapatan Galatasaray, bu yıl ise zirvenin uzağında kaldı. Bekleneni veremeyen isimler ile yolun sonuna gelen Fatih Terim, düğmeye bastı.

Sabah’ın haberine göre; Aslan, yeni sezonda kadrosunu yenileyecek. Ayrıca idari menajer Mert Çetin de sarı-kırmızılı takıma veda ediyor.

Damat Albayrak’ın gazetelerinden kayınpederin takımına ‘karanlık’ suçlaması

1- Muslera, Marcao, Luyindama ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Marcelo Saracchi ile ücretini 1 milyon Euro’ya indirmesi halinde Donk takımda kalacak.

2- Sözleşmesi, biten Mariano, Yuto Nagatomo ile kiralık olan Seri, Lemina ve Andone gidiyor.

3- Falcao, Belhanda, Feghouli, Diagne ve Babel satış listesine koyuldu.

4- Maicon’un Al-Nasr’a satılması için iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

5- Sekidika ve Ozornwafor ilk 11 garantisi aldıkları takımlara kiralanacak.

6- Linnes kulüp bulursa gitmesine izin verilecek. Olympiakos’la sözleşmesi biten sağ bek Omar Elabdellaoui bedelsiz G.Saray’a gelecek.

2009’DA tercüman olarak girdiği G.Saray’da idari menajer yardımcılığına yükselen Mert Çetin’e ünlü menajer Ahmet Bulut teklifte bulundu. İspanyolca, Portekizce, İtalyanca ve İngilizce’yi ana dili gibi konuşan Çetin, yabancı oyuncuların kulübe uyum sağlamasında büyük rol sahibiydi. Çetin’in sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Bu arada Mert Çetin Instagram hesabından yaptığı açıklama ile görevinin başında olduğunu duyurdu.

Galatasaray’dan flaş Arda Turan açıklaması