Faik Öztrak’tan Tarkan yorumu: Kimse öküz altında buzağı aramasın

Yayın tarihi: 18 Şubat 2022 Cuma 7:09 pm - Güncelleme: 18 Şubat 2022 Cuma 7:09 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Tarkan’ın yeni şarkısı hakkında soruya yanıt veren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Tarkan dünyanın, memleketinin, kendisinin içinde bulunduğu sıkıntıları sanatçı duyarlılığı ile notalara dökmüş. İnsanlara umut verecek çok güzel de bir şarkı yapmış. Kimse öküzün altında buzağı aramasın. Öküzün altında buzağı arayanlar, eski dostlar şarkısını dinleyip, yollarına gül döktüklerini, yağan yağmurda beraber ıslandıklarını yad etmeye devam etsin.”

“BU NASIL AYNI GEMİDE OLMAK?”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Hepimiz aynı gemideyiz” sözlerine atıfta bulunan Öztrak, eline aldığı iki fotoğrafı göstererek “Bu iki fotoğrafa baktığınızda bu nasıl aynı gemide olmak? Bunlar bıraktık gemilerini, evlatlarının gemiciklerine bile milletimize yolcu olarak almazlar. Bunlar milletimizi gemilerine ancak kürek mahkumu ederler. Bunlar milleti unuttu, milleti görmüyor, feryadını duymuyor. Sonra da dönüp aynı gemideyiz diyor” dedi.

Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısı siyasete damga vurdu!