Faik Öztrak iki fotoğraf göstererek Erdoğan’a çıkıştı: Sokakların haline bir bak!

Yayın tarihi: 20 Aralık 2021 Pazartesi 6:28 pm - Güncelleme: 20 Aralık 2021 Pazartesi 6:28 pm

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert göndermeler yaptı. Öztrak, elindeki iki fotoğrafı gösterdi, Erdoğan’a ”Sokakların haline bir bak!” dedi.

Halk Ekmek kuyrukları ve Bulgaristan’dan ucuza ürün almak isteyenlerin marketlerde oluşturduğu kuyrukların fotoğraflarını gösteren Öztrak, “Allah aşkına şu hale bakın. Memlekette 2 tür kuyruk peyda oldu. İlki ucuz ekmek için karda kışta saatlerce bekleyen bu ülkenin evlatları var. Diğerinde ise Türk lirası pul olduğundan marketleri yağmalamak için Bulgaristan’dan gelenlerin kuyruğu var. Tıpkı bayrak gibi, tıpkı milli marş gibi, ülkemizin güç ve itibarının simgesi milli paramızla Arap turistler sosyal medyada alenen alay ediyor” diye konuştu.

‘’SORUN DIŞARIDA DEĞİL, SORUN İÇERİDE’’

Öztrak, “Erdoğan ve şürekasının ağzından düşürmediği dış güçler bile güzelim ülkemize bu kadar zarar veremezdi” dedi ve “Sorun dışarıda değil, sorun içeride. Sorun doğrudan ucube şahsın rejiminde. Sorun cehl-i mükap ve kibir hastalığıyla malum bir kişinin hükümet etmesiyle” diye ekledi.

ÖZTRAK’TAN ERDOĞAN’A: BİR SOKAĞIN HALİNE BAK!

“Erdoğan şahsım yönetimine tavsiyemiz; kendisine duymak istediği şeyleri söyleyen saray dalkavuklarını değil, bir zahmet sokağın haline bakmasıdır. Borsa şalter kapatmış! Böyle giderse tüm ekonomi şalter kapatacak. Yeter artık! Seçim. Hemen seçim. Acil seçim”

Merkez Bankası’ndan bir faiz indirimi daha