Fahrettin Koca’nın ‘Kızılcık Şerbeti’ paylaşımına tepki yağdı: Sosyal medyada fenomen olma ısrarınız neden?

Yayın tarihi: 1 Haziran 2024 Cumartesi 11:21 am - Güncelleme: 1 Haziran 2024 Cumartesi 2:21 pm

Haber: Haber Merkezi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam yayımlanan bölümünde bir sahne paylaşarak diziye teşekkür etti. Koca’nın paylaşımına tepki yağdı. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, “Tanı koyma sürecinde ki tetkiklere ulaşım hala çözülmedi ve ücretsiz sağlığa ulaşım her geçen gün zorlaşmakta.Halk gerçekleri görüyor bunu iyi bilin sosyal medyada ki fenomen olma ısrarınız neden?” diyerek tepki gösterdi.

Show Tv’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti, dün akşam yayımlanan bölümünde Sağlık Bakanlığı’nın yeni uygulaması olan ‘Onaylı Randevu Sistemi’nin ekrana taşıdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dizinin söz konusu sahnesini X hesabından paylaşarak teşekkür etti. Koca, “Onaylı Randevu Sisteminin sonuçları dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞDI

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Ankara Şube, Koca’nın söz konusu paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi. ‘Sağlıkta sıra gelmiyor’ başlıklı haberi paylaşan SES Ankara Şube şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Fahrettin KOCA sizde biliyorsunuz ki tedavi sürecinin başlaması sadece muayene olmakla bitmiyor. Tanı koyma sürecinde ki tetkiklere ulaşım hala çözülmedi ve ücretsiz sağlığa ulaşım her geçen gün zorlaşmakta.Halk gerçekleri görüyor bunu iyi bilin sosyal medyada ki fenomen olma ısrarınız neden ?”

Koca’nın paylaşımına gelen bazı tepkiler ise şu şekilde:

Görenler gözlerine inanamadı! Kızılcık Şerbeti’nin ‘Zülkar’ı ünlü oyuncu ile kardeş çıktı

Kaynak: HABER MERKEZİ