Facebook karanlık mod sorunu çözüldü mü?

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2021 Pazartesi 7:30 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 10:56 am

Facebook karanlık mod sorunu bugüne kadar birçok kullanıcı tarafından yaşanmadı. Ancak şimdilerde bu problem kendisini iyice ortaya koydu. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformları içerisinde yer alan Facebook kullanıcı sayısını giderek artırıyor. Şirketin hem Android hem de iOS platformunda güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Böyle bir etkiye sahip olan platform karanlık mod konusunda yeteri kadar iyi değil.

Beklenmeyen bir şekilde hem Android hem de iOS platformu içerisinde aktif olarak kullanılabilen karanlık mod kayboldu. Henüz herhangi bir açıklama yapılmayan bu hata nedeniyle kullanıcıların önemli bir bölümünün etkilendiği tahmin ediliyor.

Facebook karanlık mod

Genellikle kullanıcıların gözlerini yormayan ve başarılı bir kullanım sağlayan karanlık mod iyi çalışıyor diyebiliriz. Hem yazılım hem de işletim sistemi açısından karanlık mod oldukça başarılı bir şekilde iş görüyor. Fakat bazen uygulama kaynaklı sorunlar ortaya çıkabiliyor.

 

Facebook kullanıcılarını etkileyen karanlık mod problemi güncelleme yapıldıktan sonra ortaya çıktı. Bunun daha çok yazılımsal bir uyumsuzluktan kaynaklı olduğu ifade ediliyor. Ayrıca tüm kullanıcılar böyle bir problemden etkilenmedi. Sadece belirli bir bölümün karanlık mod nedeniyle problem yaşadığı tahmin ediliyor.

Facebook, Messenger ve Instagram’a yeni gelen kutusu özellikleri ekledi

Android ve iOS platformlarında yer alan Facebook uygulamasının ayarlar bölümünden karanlık mod kontrolü yapabilirsiniz. Eğer burada karanlık mod görülmüyorsa problemden siz de etkilenmişsiniz demektir. Peki Facebook ile ilgili yaşanan bu sorun hakkında siz ne düşünüyorsunuz?