Facebook için müthiş bir iddia ortaya atıldı

Yayın tarihi: 22 Ekim 2021 Cuma 7:30 am - Güncelleme: 21 Ekim 2021 Perşembe 2:24 pm

Hem sosyal medya sitesi olan Facebook, hem de çok uluslu büyük bir şirket olan Facebook markalarının birbirinden ayrılması isteği, uzun zamandır şirket yöneticilerinin dilinde. Öyle görünüyor ki artık bu isteğin hayat bulmasına oldukça kısa bir zaman kaldı.

Biraz daha detaylı bir şekilde açıklayacak olursak, şirkete yakın kaynaklardan gelen haberlere göre Facebook, şirket ismini değiştirmeye karar verdi ve bu durumu da yakın bir zamanda kamuoyuyla paylaşacak. Aslında burada Facebook sosyal medya platformuyla alakalı bir güncelleme söz konusu değil. Bu site büyük ihtimalle aynı isim ve içerikle yayın hayatına devam edecek. Değişiklik ise, Facebook, Instagram, WhatsApp gibi uygulamaları bünyesinde barındıran üst markada yapılacak ve bu markaların tamamı artık yeni bir isimle anılacak.

Facebook

Bu ne kadar faydalı bir değişim ya da teknoloji dünyası buna ne kadar ayak uyduracak orası tartışılır. Çünkü hatırlayacağınız üzere Google’da böyle bir değişiklik yapmış ve üst şirketinin adını Alphabet olarak değiştirmiş. Bununla birlikte Alphabet’in şu an ki bilinirliği, şirketin olmasını istediği seviyede mi, karar sizin.

NBA 2K22 Arcade Edition çıkış yaptı!