Facebook Amazon ormanları konusunda hassas

Yayın tarihi: 13 Ekim 2021 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 12 Ekim 2021 Salı 12:58 pm

Facebook Amazon ormanları ile ilgili uzun süredir takip süreci devam ettiriyordu. Şirket burada çok fazla kişinin arsa satışı yaptığını fark etti.

Durum böyle olunca yakın takibe alınan kişiler arsa satışı bakımından değerlendirildi. Böylece büyük ormanlık alanlarda arsa satışları durdurulmuş oldu.

Bildiğiniz üzere Facebook şirketi Marketplace isimli bir araç kullanıyor. Bu araç aklınıza gelebilecek bütün emlak ürünlerini satmaya veya kiralamaya yarıyor. Kimileri ise bu uygulama üzerinden sığır otlatmak, odunculuk ve madencilik için Amazon orman arazilerini satıyor.

Facebook Amazon

Amazon ormanları tüm dünya için son derece önemli. Hatta gezegenin ciğerleri olarak adlandırılan bu ormanlar sürekli olarak korunmak zorunda. Şirket tarafından alınan yeni kararlar ile birlikte bu ormanlar çok daha efektif bir şekilde korunacak.

Sosyal medya devi Facebook hem kendi platformu üzerinden hem de Instagram ve WhatsApp ile koruma sağlayacak. Böylece buradaki arazi satışları sıfıra kadar indirilmiş olacak. Hayvan otlatma ve odun kesme faaliyetleri için tercih edilen Amazon ormanları böylece koruma altına alınacak. Facebook Amazon ormanları için değerli bir karar aldı.

Marketplace üzerinden satış işlemleri yapılmadan önce şirket geniş bir değerlendirme yapacak. Bu değerlendirme sonucunda ilan eğer uygunsa yayınlanacak.

Shiba Inu bir çıkıp bir düşüyor! Peki sonuç ne olacak?