Fabrikaları satanların göğsünde vicdan yok, AKP rozeti var

Yayın tarihi: 24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:18 pm - Güncelleme: 24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:22 pm

Binali Yıldırım’ın Kınık Devlet Hastanesi açılışında yaptığı konuşmaya, İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Çeşme İlçe örgütünün toplantısında cevap verdi. Beko, “Fabrikaları satanların göğsünde vicdan yok, AKP rozeti var!” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Kani BekoBinali Yıldırım’ın Kınık Devlet Hastanesi açılışında yaptığı konuşmaya CHP Çeşme İlçe örgütünün ilçe danışma kurulu toplantısında cevap verdi.

“Bu ülkeye tek bir fabrika yapmadınız”

Beko, “Kalkmış bu ülkeye CHP’nin hiçbir hizmeti yok diyor. Mustafa Kemal ve arkadaşlarının göğsünde CHP rozeti ile Türkiye’nin dört bir yanına yaptığı fabrikaların hepsini satarken sizde AKP rozeti vardı, bu ülkeye tek bir fabrika yapmadınız!” dedi.

Petkim, Azerbaycanlılara satıldı. Telekom, Amerikalıların elinde, şeker fabrikaları İsraillilerde, Tekel İsraillilerin elinde, Sümerbank İngiltere’nin elinde, Seka fabrikalarının tamamı Yunan sermayesinin elinde. Türkiye genelinde limanların yüzde 85’i Yunan sermayesinin elinde.”

 

Tartışmalara neden olmuştu… Binali Yıldırım Çankaya Köşkü’nden…

 

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Kınık Devlet Hastanesi açılışında yaptığı konuşmaya Çeşme’de örgütüyle buluştuğu ilçe danışma kurulu toplantısında cevap veren CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Yıldırım’ın imzası bulunan işleri ve satışları sıraladı.

“Vicdan yok, AKP rozeti var!”

Yıldırım’ın, “CHP zihniyetinin bu ülkede hiçbir hizmeti yoktur. Onların tek işi konuşmak” şeklindeki sözlerini ağır dille eleştiren CHP’li Beko, “CHP cumhuriyetin kurucu partisidir. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları ile birlikte dedelerimizin, babalarımızın ülkenin dört bir yanına kale gibi fabrikaları yaparken göğüslerinde Cumhuriyet Halk Partisi rozeti vardı. Bunların hepsini satanların göğsünde ise vicdan yok, AKP rozeti var!” diye konuştu.

 

Kani Beko: “Yandaşlar Londra’da mahalleler satın aldı!” | Madalyonun Arka Yüzü (10 Şubat 2019)