Ezgi Mola’dan Turgut Altınok’a gönderme

Yayın tarihi: 2 Nisan 2024 Salı 12:39 pm - Güncelleme: 2 Nisan 2024 Salı 12:39 pm

Oyuncu Ezgi Mola, seçimi kaybeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok‘a gönderme yaptı.

Türkiye sandık başına giderek yerel yöneticilerini seçti. Ankara’da, Mansur Yavaş, ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçildi. Yavaş 2019’daki oy oranını 10 puan artırdı.

Oyuncu Ezgi Mola, da yerel seçimlerin ardından sosyal medyada Ankara seçimlerine ilişkin bir paylaşımda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı (ABB) rekor farkla kazanan Mansur Yavaş’ı tebrik eden Mola, Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok’a ise gönderme yaptı. Mola, “Birleştirici konuşmalarından dolayı Mansur başkanı tebrik ederim, genel olarak söylenen birleştirici her söylemi destekliyor, ülkemiz için hayırlısı olsun diyorum” dedi.

Mola, seçimin ‘maç’ olmadığını vurgulayarak “Kimse kimseyi gaza getiren çirkin söylemlerde bulunmamalı. Daha gidecek çok yol var, yemeden, yedirmeden halktan alınanın halka verildiği bir devir gelsin artık. Hiçbir çocuk beslenmeliği olmadan okula gitmesin mesela, barınaklarda canlara iyi bakılsın” dedi.

ALTINOK’A ‘DAİRE’ GÖNDERMESİ

Güzel oyuncu, seçim sürecinde sosyal medya hesabından açıkladığı mal varlığıyla gündeme gelen Cumhur İttifakı’nın adayı Turgut Altınok’a ise gönderme yaptı. Mola, “Kendine 10 daire alarak imar vermesin hiçbir başkan mesela! Biz bunları duyduk, duymayalım artık. Hayırlı olsun” dedi.

ezgi mola, turgut altınok

NE OLMUŞTU?

Tartışmaların ardından AKP Ankara adayı Turgut Altınok mal varlığını açıklamış, babası ve annesi tarafından kendisine “miras” olarak bırakılan çok sayıda gayrimenkule sahip olduğu ortaya çıkmıştı.

Altınok’un açıkladığı mal varlığı listesinde; tarla, arsa, ev, bostan, kargir ev ve bağ olmak üzere 60 ayrı kalem yer almıştı. Daha sonrasında gazeteci Murat Ağırel, Altınok’un Antalya’da 600 dairesi daha olduğunu öne sürmüştü.

Turgut Altınok kardeşinin mallarını bile üstüne geçirmiş! Murat Ağırel anlattı

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın küsme nedeni ortaya çıktı

Kaynak: HABER MERKEZİ