Ezgi Mola’dan desteklere yanıt: Bizleri sevgi kurtaracak

Yayın tarihi: 3 Haziran 2021 Perşembe 11:04 am - Güncelleme: 3 Haziran 2021 Perşembe 11:06 am

 İpek Er’e tecavüz ettikten sonra intiharına sebep olan uzman çavuş Musa Orhan’ hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Ezgi Mola’nın hapsi istenmişti.  Mola, Twitter’da TT olmuş pek çok destek paylaşımı yapılmıştı. Mola, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Oyuncu Ezgi Mola hakkında, geçen yıl Batman’da İpek Er’e tecavüz edip intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı. Ankara 31’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak Mola’nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istenmişti.

Ezgi Mola’nın hapis istemine gerekçe olarak 20 Ağustos 2020’de sosyal medya hesabından “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin” ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşım sunulmuştu.

Çok sayıda yurttaştan destek alan Mola, kişisel Twitter hesabından gelen desteklere yanıt verdi. Mola şu ifadeleri kullandı:

“Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim , sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak”

Ezgi Mola’ya Musa Orhan’a hakaretten hapis istemi!