Ezgi Mola vegan beslenmeye başladı: Bu bir mucizedir

Yayın tarihi: 15 Nisan 2021 Perşembe 5:35 pm - Güncelleme: 15 Nisan 2021 Perşembe 5:35 pm

Vegan beslenmeye başladığını duyuran Oyuncu Ezgi Mola, “Benim için çok zor sandığım ama hiç öyle olmayan bir şey yapıyorum. Vegan besleniyorum. Bugün 6. günüm, 7’de uyandım. Bu bir mucizedir” dedi

Yaklaşık iki senedir aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlilik yolunda ilerleyen Ezgi Mola, beslenme şeklini değiştirdi.

Instagram hesabından artık vegan olduğunu açıklayan Mola, hayatındaki değişimlerden söz etti.

6 gündür vegan beslendiğini ifade eden ünlü oyuncu, “Ne güzel uyandım be! Bir sağlık merkezine gittim tam bir hafta önce. Tüm iç organlarım tarandı, bir nevi check-up yapıldı. O günden itibaren haftada iki kez merkeze gidip, glutatyon, ozon alıyorum. Lenf masajı yaptırıyorum. Daha bir sürü şey var ama benim için çok zor sandığım ama hiç öyle olmayan bir şey daha yapıyorum. Vegan besleniyorum. Bugün 6. günüm, 7’de uyandım. Bu bir mucizedir. Üç, dört gündür 7-8 gibi uyanıyorum” dedi.

VEGANLIK HAKKINDA

“Veganlık” ya da “Veganizm”, bazı nedenlerle hayvan kökenli gıdaları ve diğer hayvansal ürünleri kullanmayı reddetmedir. Bazen “sıkı vejetaryenlik” diye de adlandırılır. Vegan kişiler, hayvan kullanımı yoluyla elde edilen gıdaları, giyecekleri ve diğer tüm yan ürünleri kullanmayı reddetmektedir.