EYT’den yararlanan Ebru Şallı emekli olduktan sonra ilk yaptığı şeyi açıkladı

Yayın tarihi: 19 Haziran 2023 Pazartesi 3:19 pm - Güncelleme: 19 Haziran 2023 Pazartesi 3:19 pm

Model ve sunucu Ebru Şallı, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasından faydalanarak emekli olmuştu. Şallı, EYT sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyledi.

Ebru Şallı, önceki gün menajeri ile birlikte Baltalimanı’ndaki bir kafede objektiflere yansıdı. Menajeri ile iş toplantısı yapan Ebru Şallı, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde ‘EYT’ yasasından faydalanarak emekli olduğunu ve 7 bin 500 lira maaşa bağlandığını açıklayan Ebru Şallı, henüz maaşını almadığını söyledi. Ebru Şallı, “Çok küçük yaşta işe başladığım için hakkım. Türk vatandaşı olarak 17 yaşından beri çalışıyorum. Güzel bir şey. Henüz ilk maaşı almadım ama geçen hafta bayram ikramiyesi diye bir şey geldi. Görünce şaşırdım ama gurur verici” diye konuştu.

Milliyet’in haberine göre, ‘EYT’ sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Ebru Şallı, “Bero’nun maaşına zam yaptım. Haftalığını her pazartesi hesabına yatırıyorum. Çok saygılı, efendi bir çocuk” ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı EYT’den emekli oldu: 7 bin 500 TL maaş alacak