EYT’de son dakika gelişmesi….

Yayın tarihi: 31 Ocak 2019 Perşembe 9:42 am - Güncelleme: 31 Ocak 2019 Perşembe 11:22 am

Anadolu’da, Trakya’da binlerce insan ayakta, ‘Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son durum ne?,  EYT ile ilgili yeni bir gelişme var mı?’ sorularının cevabını arıyor.  Konuyla ilgili araştırmalar her gün artarak devam ediyor. Siyasi isimlerden gelen açıklamaları merak içinde bekleyen bireyler Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum ne? sorusunu araştırıyorlar. EYT çıkacak mı? İşte merakla araştırılan o soruyu yanıt Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’dan geldi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), hükumet kanadından yapılacak açıklamaları merak içinde beklerken yeni bir gelişme daha yaşandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT) gündemlerinde olmadığını ifade etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) Kavaklıdere Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bakan burada EYT konusuna da değindi.

Bakan Selçuk, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir düzenlemenin söz konusu olup olmadığının sorulması üzerine, “Cumhurbaşkanımız da açıkladı, gündemimizde yok şu anda. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında” yanıtını verdi.