Eylem Tok’un oğlunun ölümlü kazasında olay yerinde olan bir kişi daha ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 9 Mayıs 2024 Perşembe 6:49 pm - Güncelleme: 9 Mayıs 2024 Perşembe 6:51 pm

Yazar Eylem Tok’un Murat Aci’nin ölümüne neden olduğu kazada olay yerinde olan bir kişinin daha kimliği ortaya çıktı. Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, KONDA Araştırma Danışmanlık Merkezi kurucusu Tarhan Erdem’in torunu P.E.T’nin de diğer çocuklarla birlikte iki kez ifade verdiği öğrenildi.

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde geçtiğimiz aylarda, arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Aci’ya lüks bir araç çarptı. Acı’ya çarpan aracın sürücüsünün 16 yaşındaki Timur Cihantimur olduğu öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Olayın yankısı sürerken Aci’nin yaşamını yitirdiği kaza sırasında olay yerinde bulunan çocuklardan birinin daha kimliği ortaya çıktı.

12punto.com’un haberine göre Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, KONDA Araştırma Danışmanlık Merkezi kurucusu Tarhan Erdem’in torunu P.E.T’nin de diğer çocuklarla ifade verdiği öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak konuşan baba Aydın Erdem, “Bir kaza var. İfadelerinde de görüldüğü üzere hatalı davrandıkları dramatik bir durum yok. İki kez ifadeleri alındı. Oğlum kaza sırasında uyuyormuş. Bu haberde çocukların ve ailelerin isimlerini geçirmek haberi biraz daha enteresan yapmaktan ileriye götürmez. Neticede bunlar 18 yaşını geçmemiş, yarı çocuk, yarı genç, yarı yetişkin olan çocuklara biraz haksızlık” dedi.

Murat Aci’nin annesi: Gücüm kalmadı. Cumhurbaşkanımıza Emine hanıma seslendim

Kaynak: TELE1