Eylem Tok ABD’ye kaçırdığı firari oğlu için en ünlü hukuk bürosu ile görüşmüş

Yayın tarihi: 19 Mart 2024 Salı 10:44 am - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 10:44 am

İstanbul’da lüks ciple bir kişinin ölümüne sebep olduktan sonra yurt dışına kaçan 16 yaşındaki Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’un ABD’de milyon dolarlık rezidansa taşındıkları ve ünlü bir hukuk bürosuyla anlaştıkları iddia edildi.

İstanbul Eyüpsultan’da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV’lere çarparak Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan 16 yaşındaki Timur Cihantimur ve annesi yazar Eylem Tok önce Mısır’a ardından ise ABD’ye kaçtı.

Geçtiğimiz hafta firari anne ve oğul New York’ta yaşayan Türk bir vatandaş tarafından görüntülendi. Anne oğlun görüntülerdeki rahat tavırları tepki çekerken yeni bir iddia ortaya çıktı.

NEW YORK’UN EN LÜKS YERİNDE KALIYORLAR

Takvim’de yer alan habere göre, New York’ta yaşayan Türkler tarafından takibe alınan ikilinin kentin en lüks yerinde kaldığı ortaya çıktı. Anne-oğul, Columbus Corner’dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park’a hakim Yukarı Batı Yakası’nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturdukları öne sürüldü.

EN ÜNLÜ HUKUK BÜROSUYLA ANLAŞTI

Öte yandan Eylem Tok’un, New York’un en ünlü hukuk bürolarından biriyle anlaştığı iddia edildi.

DERNEKTEN İHRAÇ EDİLMİŞ

Kazadan günler sonra ifade veren baba Bülent Cihantimur’la ilgili de ilginç bilgiler ortaya çıktı. Buna göre Dr. Cihantimur, TIR dorsesinde cilt bakımı paket satışları yaptı.

Kliniğinin de şikayet üzerine denetlendiği ve hakkında çok sayıda soruşturma açıldığı belirtildi. “Doctor B” olarak tanınan Cihantimur’un 2018 yılında ise Türkiye’nin en eski tıp derneklerinden biri olan Türk Plastik ve Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Derneği üyeliğinden ihraç edildiği ortaya çıktı.

Eylem Tok’un firari oğlunun babası adli kontrolle serbest! Kaçacağından haberi yokmuş

Kaynak: Takvim