Exxen’e yönelik tepkiler arttı, Acun Ilıcalı sessizliğini bozdu

Yayın tarihi: 3 Ocak 2021 Pazar 1:43 pm - Güncelleme: 3 Ocak 2021 Pazar 1:43 pm

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün yayın hayatına başlayan Exxen’e ilişkin eleştirilere “Aşırı yoğunluktan kaynaklanan teknik sorunlar büyük ölçüde çözüldü.” diyerek yanıt verdi.

Yeni yılın ilk dakikalarında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede eleştirilerin hedefi olan Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’e yönelik tepkiler büyürken Ilıcalı’dan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, sistemin hata vermesi, sitenin çökmesi ve üyeliği iptal edilememesii nedeniyle uygulamada yaşanan aksaklıklara gelen tepkilere “Büyük ilginiz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

“Büyük ilginiz için çok teşekkür ediyoruz. Aşırı yoğunluktan kaynaklanan teknik sorunlar büyük ölçüde çözüldü. İlginize layık olmaya çalışacağız”

EXXEN’E YÖNELİK TEPKİLER KESİLMİYOR

Platformu akıllı televizyonlarda kolay kullanım sağlayacak bir uygulamasının bulunmaması ve internet sitesinde bilgisayarın bir kabloyla televizyona bağlanmasına ilişkin yönergeler yer alması eleştirildi.

Öte yandan platformun 9.90 ve 19.90 şeklinde reklamlı ve reklamsız olarak kullanıma sunulması da sosyal medyada oldukça tepki topladı.