Exxen’de en çok izlenen içerik hangisi?

Yayın tarihi: 6 Mart 2021 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 5 Mart 2021 Cuma 4:43 pm

Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’de en çok izlenen içerik belli oldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Türkiye’nin yerli dijital yayın platformlarından biri olan Exxen içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Exxen’in çıkışı hayli sansasyonel olmuştu. YouTube üzerinde popüler olan isimleri Exxen kadrosuna dahil eden Ilıcalı farklı bir yayın formatı oluşturmayı başarmıştı.

Fakat YouTube’ta popüler olan isimler Exxen’de aynı başarıyı gösteremediler. En azından şimdiye kadar açıklanan veriler bunu gösteriyor. Hatta Exxen’de en çok izlenen içeriğin şu anda platformun geri kalanından daha fazla ilenme sayısına sahip olduğu belirtiliyor.
Basit bir şekilde anlatmak gerekirse Exxen’e gelen 100 izleyiciden 50’si aynı içeriği izliyor. Peki bu içerik hangisi.

Exxen

Ortaya çıkan raporlara göre Exxen’de şimdiye kadar en çok izlenen içerik Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Konuşanlar isimli talk şov oldu. Bilindiği üzere Hasan Can Kaya daha önce bu programı YouTube üzerinden yayınlıyordu. Şimdi ise içeriklerini Exxen için üretiyor.
Bu arada dip not olarak belirtelim. Hasan Can Kaya şu aralar Bir Yeraltı Sitcomu isimli proje üzerinde çalışıyor. Bu proje de aynı Konuşanlar gibi Exxen üzerinden yayınlanacak.

Önümüzdeki süreçte Acun Ilıcalı, bazı projeleri iptal edebilir. Keza Exxen üzerindeki her YouTube, YouTube’da olduğu kadar izlenmiyor.

Mortal Kombat filmi +18’lik fragmanıyla rekor kırdı