Exxen, kullanıcıları isyan ettirdi

Yayın tarihi: 17 Eylül 2021 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 16 Eylül 2021 Perşembe 2:33 pm

Kullanıcılar Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını doğru düzgün izleyemedikleri için isyan etti. Exxen sosyal medyada büyük tepki çekti!

Bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayın haklarını Exxen satın almıştı. Hatta geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı katıldığı bir programda Beşiktaş – Dortmund maçının ücretsiz olarak yayınlanamayacağını, dolayısıyla maçları izlemek isteyenlerin Exxen’e üye olmaları gerektiğini hatırlatmıştı.

Exxen’in ilk Avrupa Ligi serüveni pek de olumlu izler bırakmadı. Pek çok abone Exxen’in TV ile uyumsuzluğundan şikayetçi oldu.

Exxen

Özellikle 4 – 5 senelik akıllı televizyonlarda Exxen uygulamasının desteklenemiyor oluşu kullanıcıları çileden çıkardı.

Öte yandan yayın esnasında kopmalar yaşanması, yayının geç gelmesi gibi etkenler de izleyicileri Exxen’e üye olduğuna pişman etti.

Dip not olarak belirtelim. Exxen’i spor paketi dahilinde 35 TL gibi bir ücrete satın alabiliyorsunuz. Elbette bu bir aylık üyelik bedeli. Bunu yıllığa vurduğunuzda 450 TL’ye yakın bir meblağ karşınıza çıkıyor.

Exxen’in ilk Avrupa Ligi maçlarının akabinde pek çok kişi aboneliğini iptal ettireceğinden bahsetmiş. Görünen o ki Exxen il sınavını geçmeyi başaramadı. Şimdiye kadar internet üzerinden yayın yapıp, canlı maç yayını satın alan ilk isim Exxen oldu. Bakalım bu işin devamı da gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Steve Wozniak uzay rekabetine katılıyor: İşler iyice kızıştı (Video)