Exxen abone sayısı açıklandı!

Yayın tarihi: 5 Ocak 2021 Salı 7:30 am - Güncelleme: 4 Ocak 2021 Pazartesi 3:19 pm

Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen abone sayısı ile ilgili ilk bilgi verildi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Son 1 haftadır Türkiye’nin gündemindeki önemli başlıklardan birisi de Exxen diyebiliriz. Bilindiği üzere Acun Ilıcalı uzun bir süredir yeni dijital yayın platformu Exxen üzerine çalışmalar yürütüyor.

Ağırlıklı olarak YouTuber olarak tanımladığımız kitle ile yola devam kararı alan Acun Ilıcalı, Exxen’in abone sayısını da açıkladı.

Bu bilgiyi vermeden önce size ufak bir açıklamada bulunalım. Exxen’de 1 haftalık ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. Deneme sürümünü kullanabilmek için abone olmanız ve kartınızdan 1 aylık ücretin çekilmesi gerekiyor.

Eğer 1 hafta sonrasında aboneliğinizi iptal kararı alırsanız bu ücret hesabınıza geri yatırılıyor. Yani Exxen’in hali hazırda açıklanan abone sayısı içerisinde bu kitle de mevcut.

Exxen abone

Dolayısıyla bu kitle 1 hafta sonra aboneliğini iptal ettireceği için hali hazırda açıklanan abone sayısında büyük bir düşüş olabilir.

Öte yandan Acun Ilıcalı’nın açıkladığı rakama göre Exxen 3 günde 500.000’den fazla aboneye ulaşmış durumda.

Neresinden bakarsanız bakın bu büyük bir başarı. Elbette az önce de bahsettiğimiz üzere önemli olan bu başarının sürdürülebilir olması.

Ayrıca şunu da hatırlatmamız gerekiyor. Hali hazırda Exxen’in mobil uygulaması yok. Mobil uygulamanın bulunmaması uzun vadede abone kaybını da beraberinde getirecektir. Fakat Exxen’in mobil uygulamasının kısa sürede yayınlanması da bekleniyor.

Doğalgaz ve elektriğe zam geldi! Rakamlar yüksek