Evini ateşe verip balkondan atladı

Yayın tarihi: 16 Temmuz 2022 Cumartesi 12:46 pm - Güncelleme: 16 Temmuz 2022 Cumartesi 12:46 pm

İstanbul’da yaşayan 28 yaşındaki genç, anne ve babasıyla tartıştıktan sonra evi yakmak istedi. Eve polislerin gelmesi üzerine üçüncü kattan atlayarak intihar etmeye kalkıştı.

İstanbul’un Şişli ilçesinde, psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Niyazi Akşahin, bilinmeyen bir nedenle anne ve babasıyla tartıştı. Annesinin boğazını sıkarak ölümle tehdit etiği öne sürülen Akşahin, daha sonra evi yakmak istedi. Ailenin polis merkezine giderek oğulları hakkında şikayette bulunması üzerine ise adrese polisler geldi.

Polisi gören Akşahin, dairenin kapısını kilitledikten sonra evdeki eşyalara zarar vermeye başladı. Evden dumanlar yükseldiğini gören polis, itfaiye ekiplerinin yardımıyla daire kapısını kırarak içeri girdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evi ateşe veren Niyazi Akşahin ise polise yakalanmamak için üçüncü kattaki dairelerinin balkonundan aşağı atladı. Akşahin’in sokağa düşeceğini fark eden bir itfaiye eri açtığı şişme yatağını son anda düşeceği yöne doğru çekti. Niyazi Akşahin, itfaiye erinin son anda yaptığı hamleyle şişme yatağa düştü.

Gözaltına alınan Akşahin, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Vedat Milor ve Özgür Demirtaş arasında ‘su böreği’ tartışması