Evinde ölü bulunan vatandaşın cansız bedeni fazla kilosu nedeniyle yük asansörüyle indirildi

Yayın tarihi: 19 Eylül 2023 Salı 6:11 am - Güncelleme: 19 Eylül 2023 Salı 6:24 am

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, evinde ölü bulunan 43 yaşındaki Ali Gökçay ağır kilosu nedeniyle evinden yük asansörüyle pencereden çıkarıldı

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında Yıldırım Mahallesi Gar Sokak üzerinde meydana geldi. Mahalle sakinleri gelen kötü kokular nedeniyle polisi aradı. Eşi şehir dışında olan ve bir süredir evinde tek başına ikamet eden Ali Gökçay yaşadığı evde yerde hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Gökçay’ın birkaç gün önce hayatını kaybettiğini belirledi.

ÖZEL FİRMAYA AİT YÜK ASANSÖRÜYLE İNDİRİLDİ

Gökçay’ın cenazesi ağır kilosu sebebiyle apartmanın merdivenlerinden indirilmeyince, özel bir firmaya ait yük asansörü getirtildi. Gökçay’ın cansız bedeni, balkona yanaştırılan yük asansörü ile taşınarak indirildi. Taşıma esnasında talihsiz adamın yakınları üzüntülü anlar yaşarken, cenaze otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gökçay’ın bir süredir çeşitli hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.