Evinde ölü bulunan Ayşenur’un ailesiyle ilgili akılalmaz iddialar!

Yayın tarihi: 13 Ocak 2022 Perşembe 12:58 am - Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe 12:58 am

Burdur’da 2 yaşındaki Ayşenur Kazık’ın evde ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan aile bireyleriyle ilgili, babaanne Kader Tuğla “Çocukları ayağından bağlıyorlardı, banyoya, bodruma kilitliyorlardı” dedi.

Ayşenur’un ölümüyle ilgili gözaltına alınan anneanne Yüksel K., anne Kader Karadeniz ve dayı Hızır Tunç Ç.’nin ilk ifadeleri öğrenildi. Dayı Hızır Ç’nin ifadesinde, gece Ayşenur’un ses çıkararak gürültü yaptığını, susturmak için çocuğa tekme attığını, tekmenin neresine geldiğini bilmediğini söylediği iddia edildi Anne Karadeniz’in ise kardeşinin bu hareketinden haberi olmadığını ifade ettiği öğrenildi.

“ÇOCUKLARI BAĞLAYIP BODRUMA KİLİTLİYORLARDI”

Ayşenur’un Konya’nın Akşehir ilçesinden gelen babaannesi Kader Tuğla da adliyenin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu Erdi Karakiraz’ın, Kader Karadeniz ile dini nikahla evlendiğini ve 2 çocuklarının dünyaya geldiğini söyledi.

Kader Karadeniz’in ailesinin çocuklara şiddet uyguladığını iddia eden Tuğla, “Çocukları ayağından bağlayıp banyoya kilitlediler, bodruma kilitlediler. Üvey babası 1 ay önce aradı. Oğlanı ve kızı kapatmışlar aç açına. Komşuları bize telefon açtı. Ses kayıtları, görüntüleri hepsi var” diye konuştu.

Kader Tuğla ise torunlarına anneleri tarafından şiddet uygulandığını iddia etti. Kader Tuğla, “Kader’in annesi ve Kader’in kocası bizi telefonla rahatsız etti. ‘Erdi’yi öldüreceğiz. Oğlunu, kızını öldüreceğiz’ dediler, nitekim de bunu yaptılar. Benim oğlum katil mi olsun, onu mu istiyorlar. Ölüsünü vermiyorlar madem oğlanı versinler” dedi.

Kader K.’nın anneannesi Yüksel K. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, 4 yaşındaki oğlu T.K. olaydan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

Yatağında ölen Ayşenur’un anne, anneanne ve dayısı gözaltında