Evden eve nakliyatta kolay ve mutlu taşınmak mümkün!

Yayın tarihi: 27 Aralık 2021 Pazartesi 1:43 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2021 Pazartesi 1:43 pm

Nakliye Firması Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler.

Maalesef nakliye sektöründe taşınan insanlara onlarca sorun çıkartan firmalar mevcut. Korsan nakliye diye tabir edilen firmalara çok dikkat edilmelidir bunu ayırt etmek çok kolaydır. Devletin profesyonel nakliye firmalarına verdiği K3 yetki belgesi vardır. Evden eve nakliyat anlaşmayı düşündüğünüz firmadan K3 yetki belgesini isteyebilirsiniz. Genelde çoğu taşınan insanların yaşadığı problemleri saymak gerekirse taşınma günü geldiğinde adresine anlaştığı firma haricinde başka bir firmanın gelmesi veyahut anlaşılan tutar haricinde gelen firmanın ücreti artırması. Eşyaların paketlenmesi ve taşınması işinin ehli olmayan kişilerce yapılıyor olması ve bunun sonucunda çoğunlukla eşyaların zarar görmesi. Sigortalı taşımalarda müşterilere sigorta içeriğinin açıklanmaması insanları ciddi anlamda mağdur etmektedir, şöyle ki genelde çoğu firmanın tercih ettiği sigorta paketi sadece seyir halinde oluşabilecek kaza, yangın vb. durumlarda ki eşyaların zararını karşılamaktadır. Oysaki taşıma ve paketleme anında oluşabilecek zararları karşılamamaktadır, tüm taşınacak insanların bunlara şiddetle dikkat etmesini öneriyoruz. Biz Demtaş nakliyat olarak tüm eşyalar için sigorta yapıyoruz ve poliçemiz sadece seyir halinde oluşabilecek hasarları değil, paketleme ve taşıma esnasında oluşabilecek hasarlarıda kapsamaktadır.

Mutlaka Ekspertiz Yaptırın!

Taşınmadan önce mutlaka eşyalarınız için ekspertiz yaptırın çünkü taşınma günü geldiğinde farklı farklı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Örneklendirmek gerekirse, her apartmanın merdivenleri, asansör tipi, bina çehresi ile her eşyanın boyutu,hacmi ve ağırlığı farklıdır. Taşımaya gelecek firmada bunları önceden görür ve ona göre araç tipini ve personel sayısını ayarlayıp bir taşınma planı çıkartarak size daha sağlıklı taşınma deneyimi yaşatır. Pandemiden dolayı evinize gelinmesini istemiyorsanız eşyalarınızın videolarını firma ile paylaşabilirsiniz. Ayrıca Demtaş nakliyat olarak evini bize taşıtsın veya taşıtmasın hiçbir şekilde ekspertiz ücreti almıyoruz.

Neden Demtaş Nakliyatı Tercih Etmelisiniz?

Firmamız her taşınan insanın nasıl taşınmak istediğini çok biliyor. Biliyoruz ki taşınırken hiç kimse eşyasının zarar görmesini, kaybolmasını istemez. Biz bunları bilerek personellerimizi bu yönde eğitiyor, eşyalarınızın tüm paketleme ve taşıma işlemini bu bilinçle yapıyoruz. Ayrıca taşınma öncesi eşyalarınıza ücretsiz eksper yapıyoruz. İstanbul evden eve nakliyat Demtaş nakliyat ile taşınmaya karar verirseniz adınıza özel sözleşme yapıyoruz. Bu sözleşme sizin taşınma bitimine kadar tüm haklarınızı koruyor. İstenmeyen hasar durumunda, 500 ₺ ye kadar firmamız 500 ₺ üzeri zararlarda sigortamız mağduriyetinizi gideriyor. Sizin mağduriyetiniz giderilesiye kadar işin takipçisi oluyoruz! Sektörel olarak size kattığımız en büyük özellik ise %99 Nakliye firmasının yapamadığı eşya başı özel sigorta paketi ile eşyalarınızı sigortalıyoruz. Sektörümüzde genelde sigortalı taşıyoruz deniliyor ama bu sigorta sadece seyahat halinde oluşabilecek kaza vb. durumlar için geçerli oluyor. Yani eşyalarınız taşınırken veya personel tarafından zarar veririlirse maalesef sigortadan faydalanamıyorsunuz. Bizde ise her türlü zarara karşı eşyalarınız sigortalanıyor! En önemlisi %100 memnun olacağınız bir taşınma vaat ediyoruz.
Bizimle Tanışın Kolay Taşının