‘Evde Tek Başına’ oyuncusu tutuklandı

Yayın tarihi: 27 Aralık 2021 Pazartesi 10:49 am - Güncelleme: 27 Aralık 2021 Pazartesi 10:49 am

Kız arkadaşına fiziksel şiddette bulunduğu iddiasıyla tutuklanan oyuncu Devin Ratray, avukatı Scott Adams’ın araya girmesiyle şartlı olarak serbest bırakıldı.

Evde Tek Başına” film serisinde Buzz McCallister karakterini canlandıran oyuncu Devin Ratray, kız arkadaşına fiziksel şiddette bulunduğu iddiasıyla Oklahoma’da tutuklandı.

ŞARTLI TAHLİYE

Kayıp Rıhtım’ın Screen Rant’ten aktardığına göre, Devin Ratray’in, “Buzzed with Buzz” adındaki Evde Tek Başına etkinliğinde yer almak üzere Oklahoma’ya gittiği biliniyor. Aktarılan bilgilere göre Ratray tutuklanmadan önce kız arkadaşıyla kaldığı otel odasında tartıştı ve ardından fiziksel şiddet uyguladı. Ratray, oyuncunun avukatı Scott Adams’ın araya girmesiyle şartlı olarak serbest bırakıldı.  Devin Ratray’in “Evde Tek Başına” filminde canlandırdığı Buzz karakteri, ana karakter Kevin’ın zorba erkek kardeşi olarak izleyici karşısına çıktı. Ratray, “Evde Tek Başına” serisinin yanı sıra “The Tick” ve altı kez Oscar’a aday gösterilen 2013 yapımı “Nebraska” gibi yapımlarda da yer aldı.

Evde Tek Başına’nın yıldızından maskeli poz